Home 3

Bicom Apparatuur Refurbished met Garantie

De Bicom 2000 is nog steeds het meest gebruikte bioresonantie apparaat ter wereld. De aangeboden apparatuur is afkomstig van artsen en therapeuten die de overstap hebben gemaakt naar de nieuwe Bicom Optima.

De Bicom apparatuur is vaak intensief gebruikt en vertoont , ondanks de hoogwaardige Duitse kwaliteit, soms slijtage. Daarom worden alle aangeboden apparaten eerst grondig getest.

Standaard worden accu’s drukschakelaars en toetsen vervangen en indien nodig worden nieuwe onderdelen geplaatst, meestal word het apparaat ook van een nieuwe behuizing voorzien.

Na deze complete revisie volgt een eindcheck en word er volgens de medische norm EN62352 gekeurd.

De aangeboden Bicom apparaten kunnen nu weer jaren probleemloos worden ingezet met volledige garantie. Bij problemen kunt u ten alle tijden terugvallen op mijn service.

Even Voorstellen

Mijn naam is Hans de Weerd , ik heb een technische achtergrond in de electronica techniek. Na bijna 25 jaar werkzaam geweest te zijn in de audio en video reparatie ben ik 1999 begonnen met onderhoud van bioresonanatie apparatuur als nevenaciviteit.

Sinds 10 jaar heb ik mij volledig gespecialiseerd in de ontwikkeling , onderhoud en verkoop van Bioresonantie apparatuur.

Heeft u vragen?

TECHNISCHE DIENST

Storingen aan uw Bicom apparaat zijn natuurlijk erg vervelend, u wilt zo snel mogelijk een oplossing. Gelukkig kan ik de meeste storingen vaak ter plaatse oplossen en kunt u snel weer aan het werk.

Overige reparaties en onderhoud worden in eigen werkplaats uitgevoerd. De meeste onderdelen heb ik standaard op voorraad, u kunt dus snel weer beschikken over uw Bicom apparaat.